Spring til indhold

Hej! Det er mig, der er Malene

Marte Meo Terapeut & SUPERVISOR, ADHD-vejleder samt familievejleder

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har altid haft stor interesse i, hvad der sker i samspillet mellem mennesker.

Desuden er jeg altid faldet fagligt for de børn og unge, som andre har ment var lidt ekstra krævende. Jeg har altid ment at mennesker rummer så meget mere, end den uhensigtsmæssige adfærd de måtte udvise og jeg har oplevet, at det har været utroligt givende at være med til at folde alle de kompetencer ud, som barnet, den unge eller den voksne også har indeholdt.

Jeg har ved flere lejligheder holdt kortere oplæg om autisme og ADHD/ADD for professionelle såvel som privatpersoner. Jeg har en bred erfaring med autisme og ADHD, både fagligt og i mit private liv.

Jeg har i løbet af min karriere arbejdet indenfor både almenområdet, og specialområdet.

“Malene er et enormt hjertevarmt menneske, der giver sig 110% for at hjælpe andre”

– Nadia F

I 2015 blev jeg uddannet Marte Meo terapeut. Marte Meo er en metode jeg virkelig brænder for og i 2020 blev jeg færdig som Marte Meo supervisor.

Udover disse uddannelser, er jeg uddannet indenfor kognitive behandlingsformer, FIT (feedback informed treatment), ligesom jeg har taget et modul i projektledelse.

Jeg er desuden certificeret ADHD specialist i forhold til børn og unge. Jeg ved dog at de siden har ændret titlen på denne uddannelse til ADHD-vejleder, hvilket er en titel jeg føler, jeg bedre kan identificere mig med.

Jeg har altid været glad for at undervise og holde oplæg. Udover de oplæg jeg har lavet omkring autisme og ADHD, så brænder jeg for mine oplæg om Marte Meo, som jeg også finder stor glæde ved at undervise i.

Jeg har afholdt flere Marte Meo kurser, ligesom jeg har haft flere Marte Meo terapeuthold og det er noget der giver mig god faglig energi. Jeg er vild med, når jeg får mulighed for at nørde faglighed.

Jeg har tidligere været ansat som familiekonsulent i et Familiehus og har derfor erfaring med mange typer udfordringer i forskellige familie-konstellationer.

Adresse: Samsøvej 6, 4300 Holbæk | CVR: 3985 2241 | E-mail: m.schroeder@outlook.dk | Handelsbetingelser & Privatlivspolitik